top of page

National Society of Group

Public·121 members

[ÖZGÜR>>>>] Antalyaspor Konyaspor canlı izle yayın 18 Ağustos 2023


Süper Lig. Antalyaspor. vs. Konyaspor. imgalt. Canlı Yayın. imgalt. Canlı Maç. Canlı. Maç Özetleri. Bahis oranları. Genel bakış. istatistikler. Diziliş.




İşbu Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni (“Aydınlatma Metni”) KVKK kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi ve kişisel verilerinize ilişkin bilgilendirilmeniz amacıyla tarafımızca hazırlanmıştır. AJANSSPOR’a ait www. com alan adlı web sitesi (“AJANSSPOR Web Sitesi”) ve AJANSSPOR’a ait “Ajansspor” isimli dijital uygulama (“AJANSSPOR Uygulaması”) içerisinde başka siteler ile link bağlantıları bulunabilir, işbirliği içerisinde bulunduğumuz şirketlerin, iş ortaklarının, üçüncü partilerin reklamlarına yer verilebilir, kullanıcılar bu reklamlar aracılığıyla reklam veren ve/veya anlaşmalı olduğumuz şirketlerin, iş ortaklarımızın, işbirlikçilerimizin, üçüncü partilerin sitesine yönlendirilebilir.


AJANSSPOR bu tür yorum ve içerikleri yayınlamama hakkını saklı tutmaktadır. Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır. c) Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla kurallarına önem verilmeli, İçerikler’den sapmayan yorumlar yapılmalıdır. AJANSSPOR yorumlardaki imla hatalarını, anlaşılamayan yorumları düzeltme ve silme, yine İçerikler ile ilgili olmayan yorumları da silme hakkını saklı tutar.


Antalyaspor- Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Antalyaspor- Konyaspor CANLI izleme linki var mı? Sorusu oldu. Peki, Antalyaspor - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Antalyaspor - Konyaspor maçı ne zaman? ANTALYASPOR - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN? 18 Ağustos Cuma günü oynanacak olan Antalyaspor- Konyaspor karşılaşması saat 21:00'da Antalya'da, Antalya Stadyumu'nda oynanacak ve Bein Sports 1 kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. ANTALYASPOR - KONYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA? Antalyaspor- Konyaspor karşılaşmasını canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, Bein Sports 1 kanalı üzerinden maçı canlı olarak izleyebilir.


1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz.


Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK.


Kanal 86. Kanal 74. Kanal Fenerbahce. org olarak, ziyaretçilerimizin güvenlik haklarını tamamen gözetmekte ve korumaktayız. Göndermiş olduğunuz her türlü özel bilginiz tamamen saklı tutulmakta, kesinlikle üçüncü kişilere verilmemekte ya da satılmamaktadır. Üyelik sistemi sitemizdeki özel bölümleri kullanabilmeniz için gerekmektedir.


kişilerin kişilik ve fikri mülkiyet haklarına zarar verecek, karalayıcı, aldatıcı unsurlar, pornografik, ahlaka aykırı fotoğraflar, hakaret, şiddet, ırkçılık, ayrımcılık ve yasadışılık unsuru bulunmayacağını, AJANSSPOR’dan önceden herhangi bir yazılı onay ve/veya AJANSSPOR ile herhangi bir anlaşma sağlamadan Üye İçerikleri vasıtasıyla reklam oluşturmayacağını, örtülü reklam niteliğinde olabilecek Üye İçerikleri ile spam içerikler üretmeyeceğini taahhüt etmiştir. Aksi halde; tüm hukuki ve cezai sorumluluk Üye’ye ait olacaktır. Yine bu taahhüde aykırı davranan Üyeler, AJANSSPOR tarafından derhal üyelikten çıkarılabilecektir. Üyeliğin Üye’den kaynaklanan sebeplerle AJANSSPOR tarafından sona erdirilmesi halinde AJANSSPOR’un uğradığı ya da uğraması muhtemel tüm doğrudan ve dolaylı zararları ilgili Üye’den talep etme hakkı saklıdır.


SARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİM A. - ÜYELİK SÖZLEŞMESİMADDE 1-TARAFLAR:İşbu Üyelik Sözleşmesi ("Sözleşme" olarak anılacaktır);Merkezi PTT Evleri Mah. Hacıosman Bayırı Cad. No:16, 34453, Sarıyer/İSTANBUL adresinde bulunan SARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİM A. ("AJANSSPOR" olarak anılacaktır) ile, Üye" (aşağıda tanımlı) arasında aşağıdaki hüküm ve şartlar kapsamında akdedilmektedir. İşbu Sözleşme kapsamında AJANSSPOR ve Üye birlikte, “Taraflar” olarak anılacaktır.


Üyelik, bu Sözleşme’de belirtilen tüm Üyelik koşulları yerine getirildiği ve Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonraki süre boyunca Üye tarafından korunduğu takdirde devam edecektir. AJANSSPOR Platformları’nın kullanımında, herhangi bir bilgisayar şebekesinin güvenliğini ihlal etmek, güvenlik şifreleme kodlarını kırmak, tehdit edici veya müstehcenlik içeren yasa dışı materyalleri transfer etmek veya yüklemek ya da herhangi bir yasa dışı aktiviteyle meşgul olmak kesinlikle yasaktır. Üye; Maillist, Listserv, veya otomatik çağrı cevaplayıcısının hiçbir cinsini veya 'spam'i (mesaj sağanağını), Üye’nin oturum açmadığı esnada çalıştırılan ya da harekete geçirilen hiçbir yöntemi, AJANSSPOR Platformları’na yükleyemez, diğer Ziyaretçi veya Üyeler’in AJANSSPOR Platformları’nı kullanmasını engelleyemez, zorlaştıramaz veya veritabanlarını ya da sunucuları bozacak veya işlemez hale getirecek eylemlerde bulunamaz, herhangi bir yazılım veya donanıma zarar veremez, virüs içeren yazılım veya başka bir bilgisayar kodu, dosya oluşturamaz, yetkisi olmayan herhangi bir sisteme, dataya, şifreye ulaşmaya çalışamaz, direkt veya dolaylı olarak, verilen hizmetlerdeki algoritmaları ve kodları deşifre edecek, işlevlerini bozacak davranışlarda bulunamaz, İçerikler’i değiştiremez, dönüştüremez, çeviremez, alıntı göstermeksizin başka sitelerde yayınlayamaz, kanunen yasak bilgiler içeren mesajlar, zincir posta, yazılım virüsü gibi 3.


Antalyaspor - Konyaspor CANLI MAÇ İZLEAntalyaspor ile Konyaspor Süper Lig 36. haftasında karşı karşıya geliyor. Maç heyecanı ise tüm taraftarı sarmış durumda. Peki Antalyaspor Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Antalyaspor Konyaspor şifresiz canlı yayını ne zaman? Ligde 9. sırada yer alan Antalyaspor, 3. sırada yer alan Konyaspor ile mücadele edecek. Antalya Stadyumu'nda saat 20. 00'de başlayan mücadelenin hakemi ise Mete Kalkavan... Zorlu Antalyaspor Konyaspor maçı canlı yayın kanalı izle linkine erişmek isteyenler "Antalyaspor Konyaspor maçı canlı izle" şeklindeki aramalarına devam ediyor.


𝘾𝙖𝙣𝙡ı 𝙮𝙖𝙮ı𝙣 : Antalyaspor vs Konyaspor | Super Lig Futbol 8 saat önce — Canlı yayın : Antalyaspor vs Konyaspor | Super Lig Futbol | Bugün, 18 Ağustos 2023 · Trabzonspor (1-0) B. · Fenerbahçe (2-0) Fraport TAV Antalyaspor


A SPOR CANLI YAYIN - aspor.com.tr 6 saat önce — A Spor CANLI İZLE - Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalı unvanını elden bırakmayan ASpor, güçlü habercilik refleksine sahip dinamik yayınları,


Bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk Üye’ye aittir. AJANSSPOR’un bu sorumluluk nedeni ile uğrayacağı her türlü zarar için Üye’ye ferileri ile birlikte rücu hakkı saklıdır. AJANSSPOR, Üye’yi, AJANSSPOR Platformları’ndaki mevcut olan İçerikler’in tek bir kopyasını görüntüleme ve buna erişme konusunda ticari olmayan, yalnızca kendi kişisel kullanımı için yetkilendirmektedir. AJANSSPOR Platformları ve İçerikler, herhangi bir ticari amaç için kullanılamaz.


Bu kuralı ihlal eden Üye’nin, hesaplarının kapatılacaktır. f) Üye’nin kendi güvenlikleri için kişisel ve özel bilgilerini paylaşmaması, yürürlükteki mevzuat hükümlerine uyması esastır. MADDE 7- ÜYEYE AİT KİŞİSEL BİLGİLER VE TİCARİ İLETİLER 7. Üye’nin, Üyelik başlangıcında Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğu kişisel verilerin işlenmesine ve aktarılmasına ilişkin hususlar, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak, işbu Sözleşme’nin ekinde bulunan EK:1 Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni, EK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza Metni‘nde ve Çerezlere ilişkin hususlar EK. 3: Çerezler Hakkında Bilgilendirme Metni’nde düzenlenmiştir.


(((canlı!!!))) Antalyaspor Konyaspor canlı izle yayın 18 Ağu 18 saat önce — Trabzonspor Antalyaspor maçı beIN Sports 1 canlı yayın izle linki ve maçın ilk 11 detayları. CANLI İZLE Konyaspor AntalyasporSüper Lig'in 17.


İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir.


AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan haber içerikleri, spor dataları, canlı skorlar ver diğer her türlü İçerikler farklı kaynaklardan derlenmekte olup AJANSSPOR’un bunların doğruluğunu ve güncelliğini araştırma yükümlülüğü ve imkanı bulunmamaktadır. Üye, bu kapsamda AJANSSPOR Platformları’nda sağlanan İçerikler bakımından AJANSSPOR’un herhangi bir sorumluluğu olmadığını kabul ve beyan eder.


Fenerbahçe TV - Canlı Yayın FENERBAHÇE TV. CANLI YAYIN · VİDEOLAR · YAYIN AKIŞI · HAKKIMIZDA. ‹ › YAYIN AKIŞI. Tüm Yayın Akışı 12:00 HABER CANLI 12:15 TARİHTE


Antalyaspor - Konyaspor Maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor - Konyaspor hangi kanalda? Canlı, şifresiz izle - 18 Ağustos 2023SPOR Güncel - Son Dakika Haber Antalyaspor - Konyaspor maçı ne zaman oynanıyor? Antalyaspor - Konyaspor maçı hangi gün, saat kaçta? Antalyaspor - Konyaspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Antalyaspor - Konyaspor maçı canlı izle, şifresiz izle... İşte Antalyaspor - Konyaspor maç linki ve karşılaşma hakkında bilgiler. 18 Ağustos 2023 05:00 SPOR Futbol Trendyol Süper Lig Antalyaspor - Konyaspor takımları karşı karşıya geliyor. 18.


; Üye’nin AJANSSPOR Platformları’ndaki kullanım deneyimini geliştirmek adına özelleştirilmiş bildirimlerin gönderilebilmesi, reklam ve tanıtımların yapılabilmesi, tekliflerin sunulabilmesi ve İçerikler’e yorum eklenebilmesi ise yalnızca Üye’nin faydalanabileceği olanaklardır ve Üye bu olanaklardan sadece bu Sözleşme’nin koşullarına uygun olarak faydalanılabilir. Söz konusu AJANSSPOR Platformları’nda bulunan İçerikler AJANSSPOR’un önceden yazılı olarak izni alınmadan kısmen veya tamamen kopya edilemez, dağıtılamaz, çoğaltılamaz, kullandırılamaz, değiştirilemez ve ileride kullanılmak üzere saklanamaz.


Antalyaspor - Konyaspor maçı ne zaman? 3 saat önce — Saat 21:00'de başlayacak olan maç, Antalya Stadyumu'nda seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak. Futbolseverler, bu çekişmeli karşılaşmayı


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

  • H H
    Hison Hison
  • LADANG TOTO
    LADANG TOTO
  • H A
    Https.start.watchown.tv/ activate
bottom of page